Cum esti tu?

Cum esti tu? Scurt si clar :)

who-am-iEsti cu tine insuti in fiecare zi. Insa asta nu te-a facut niciodata sa nu fii curios despre alte metode de a descoperi noi si noi informatii despre tine. Din contra, orice metoda care vine cu o completare, te fascineaza.

Tocmai de aceea, astazi vreau sa te invit sa te cercetezi altfel. Daca tot am pus mana pe un sistem automatizat, am gasit aceasta idee fenomenala :) Pentru ca utilizand tehnologia, in doua miscari, te poti regasi intr-una din cele mai vechi astrologii din lume – Astrologia Chineza Bazi.

Tot ce trebuie sa faci, e sa introduci data ta de nastere, dupa cum e desenat in poza, apoi sa privesti ce scrie in coloana ”Ziua” . Daca nu stii ora ta de nastere, poti adauga ora standard 14:00

Cum-calculator-baziDupa ce ai retinut elementul de sus din coloana ”Ziua”, practic ai aflat elementul primordial care te defineste. Intoarce-te aici si citeste intr-o maniera glumeata, dar foarte adevarata, una-doua propozitii despre personalitatea ta!

Calculeaza aici – Calculator Bazi

Foc+ (Foc Yang)

Daca esti Foc Yang, esti generos, esti cald, esti precum soarele din cer! Insa si iute la manie, cu limba ascutita, cu emotiile la vedere!

Foc – (Foc Yin)

Daca esti Foc Yin, iti place sa predai, sa impartasesti, sa oferi ajutor si lumina, precum focul de lumanare! Dar la suparare explodezi ca o dinamita!

Pamant + (Pamant Yang)

Daca esti Pamant Yang, esti stabil si ferm, extrem de moralist! Insa incapatanarea ta va scoate din sarite si pe cel mai blajin om din lume!

Pamant – (Pamant Yin)

Daca esti Pamant Yin, esti altruist si vrei sa contribui in societate/ familie, munca te face fericit. Invata sa te iubesti neconditionat!

Metal + (Metal Yang)

Daca esti Metal Yang, esti luptatorul care lupta pentru dreptate si pentru cei oprimati! Insa poti fi brutal si te poti insela usor!

Metal – (Metal Yin)

Daca esti Metal Yin, stralucesti ca inelul cu diamant, poti fi sarmant si poti impresiona toata lumea! Dar ai nevoie de munca fizica si de modestie!

Apa + (Apa Yang)

Daca esti Apa Yang, ai energie multa, esti in continua miscare, si sunt multi care nici nu banuie cum esti de fapt! Ai grija insa la tzunami, pentru ca furia ta uneori nu are limite.

Apa – (Apa Yin)

Daca esti Apa Yin, esti extrem de destept si analitic, in capul tau e o intreaga retea! Insa emotional, esti instabil… ca vremea de afara!

Lemn+ (Lemn Yang)

Daca esti Lemn Yang, esti vertical, invatator innascut, sincer si franc, esti cel mai bun sfatuitor! Dar mai lasa critica si cicaleala nene!

Lemn – ( Lemn Yin)

Daca esti Lemn Yin, esti mereu tanar, creativ, un maestru al cuvintelor, un artist! Dar sa invatam sa facem si ce nu ne place, nu?

Daca te fascineaza Bazi, te astept la cursul meu care incepe foarte curand :)

Curs de Bazi

De ce as vrea sa studiez Bazi?

De ce sa studiezi Bazi cu mine?

Ce este Bazi?

Alte postari interesante:

Bookmark the permalink.

Comments are closed