De ce sa studiezi Bazi cu mine?

In primul rand am calificarile necesare pentru a o face – vezi aici.

In al doilea rand, pentru cantitatea datelor pe care le vei primi.

Pentru pretul mic ** pe care il vei plati pentru acest curs. 

Pentru ca voi structura materialul in asa fel, incat sa poti intelege pas cu pas, cum sa utilizezi Bazi cat mai eficient.

Apoi, fara sa ma laud, sunt talentata la partea de predare. De cand eram mica, eram o profesoara stralucita, dat fiind faptul ca imi face mare placere sa inteleg, iar apoi sa explic ce am inteles.

Pentru ca ma pun in papucii tai si iti voi preda asa, cum as fi vrut sa imi predea mie cineva.

Pentru ca eu accept, ca un astfel de domeniu poate reprezenta o investitie gresita. Iar in cazul in care dupa primele doua lectii realizezi ca treaba asta nu e pentru tine, iti voi returna integral costurile de participare. ***

Pentru ca imi place sa impart, iar cand e vorba de omenie, banii si orgoliul trec pe locul doi, trei, patru. Cei care ma cunosc, pot sa confirme acest lucru.

Pentru ca vei avea acces la informatiile pe care ti le voi da pe viata, avand sansa sa privesti iar si iar filmele, oricand e nevoie.

Pentru ca nu ai nevoie de un program stabilit. Poti invata cat de repede vrei si cand vrei, sau oricand ai timp si energie sa faci asta.

Pentru ca vei avea dreptul la o sedinta particulara de intrebari de 60 de minute, legate de tot ceea ce ai invatat la curs. Si, crede-ma, eu as fi vrut sa am parte de un astfel de rasfat cu profesorii mei 🙂

Pentru ca vei avea acces la grupul de discutii, unde vei putea vedea ce intrebari au pus ceilalti cursanti si ce raspunsuri au primit.

** Pretul cursului este de 300 euro.  

Atentie – de la 1 iunie 2014, pretul cursului de Bazi va creste la 350 euro. Va ma puteti inscrie cu pretul vechi pana pe 31 mai 2014, ora 24:00.

*** Banii se pot returna integral, in maxim la 10 zile dupa primirea prin posta electronica a celei de-a doua lectii. In cazul in care cursantul se retrage de la curs, e obligat sa explice motivul pentru care renunta si isi va asuma ca va fi inscris in lista neagra a acestui website, ceea ce inseamna ca nu va mai putea participa niciodata la nici un alt fel de curs de aici. 

Pentru a participa la curs, va rog sa va inscrieti cu titlul “Curs Bazi” aici

De ce as vrea sa studiez Bazi?

Ce este Bazi?

Ce cuprinde cursul de Bazi?

Alte postari interesante:

Bookmark the permalink.