De ce as vrea sa studiez Astrologie Chineza Bazi?

Imi amintesc anul in care am mers la cursul de Astrologie Chineza Bazi – Cele patru coloane ale Destinului. Venea unul dintre cei mai mari Maestri din lume in Romania si eram tot mai aproape de a merge cu adevarat pe drumul Metafizicii Chineze. Tin minte ca nu stiam sigur daca e ceea de ce am nevoie, sau daca imi pot permite financiar un curs de peste 1000 de euro. Pentru ca deja cunosteam organizatoarea acestor cursuri din anii precedenti, m-am intalnit cu ea la o cafea. Mi-a explicat ca Bazi este o revelatie, si o gura de aer pentru oricine care face Feng Shui. Ca Bazi va deschide multe porti si ca nu voi regreta niciodata ca am mers la cursul asta. Asa ca, draga mea Cristina, daca citesti vreodata articolul asta, trebuie sa-ti multumesc pentru ca ai avut rabdarea sa ma motivezi sa vin la curs.

E de la sine inteles ca am mers la acel curs si de acolo restul a devenit istorie. Daca as lua-o de la zero, eu as incepe sa studiez Metafizica Chineza pornind de la Bazi. Pentru ca e mult mai usor si mult mai satisfacator, decat orice alt domeniu din Metafizica. Aplicand Bazi e mult mai simplu sa observi “legaturile”, ”coincidentele”, ”adevarul”. Si o data ce intelegi si mergi mai departe, iti devine clar ca toata treaba asta e cu adevarat o stiinta, ai confirmarea imediata, ca Metafizica Chineza nu e o plasmuire aiurita. Da. Revelatie!

Imaginati-va ca cineva a creat o metoda prin care sa conserve niste date pe care le poti accesa in orice epoca, indiferent de stadiul de evolutie. Conditia insa e, sa ai acces la calendarul de zece mii de ani. O data ce ai calendarul respectiv, potentialul de a folosi datele de acolo e nelimitat. De la descrierea vremurilor si a epocii, la previziunile despre un an anume, pana la caracterizarea unui eveniment sau a unei persoane. Calendarul de zece mii de ani, iti transforma orice data intr-o poveste, transformand cifrele in zeci si sute de note. Depinde de cat de multe date ai acumulat pe parcurs despre caracterele respective.

Asadar, de ce as vrea sa studiez Bazi?

– pentru ca e cel mai complex si mai vechi sistem statistic din lume

– pentru ca ma ajuta in fiecare zi sa ma inteleg mai bine

– pentru ca ma ajuta sa-i inteleg pe ceilalti

– pentru ca pot accesa calendarul chinezesc si pot descoperi care date imi sunt in mod deosebit benefice

– pentru ca ma ajuta sa percep viata intr-o maniera mult mai complexa

– pentru ca datorita ”coincidentelor” citite, inteleg ca energiile discutate nu sunt doar o plasmuire inchipuita

si multe, multe altele :)

Dar stii care e cel mai important motiv pentru care merita sa studiezi Bazi? TU!

Tu meriti o a doua sansa! Tu meriti sa te autodescoperi si sa te reinventezi!

 

Pentru a participa la curs, va rog sa va inscrieti cu titlul “Curs Bazi” aici

De ce sa studiezi Bazi cu mine?

Ce este Bazi?

Ce cuprinde cursul de Bazi?

Alte postari interesante:

Bookmark the permalink.