Despre mine

ML-portret-3

MARI LU  (PSEUDONIM)

Am descoperit ca sunt extrem de atrasa de domeniile metafizice la varsta de 15-16 ani, ridicand intrebari existentiale, la care nu-mi putea raspunde nimeni.

Am investit ani intregi in dezvoltare personala si am cercetat o palitra larga de domenii ce se refereau la gasirea si dezvoltarea propriei identitati!

In 2008 am inceput a face cursuri profesionale in Metafizica Chineza, luand decizia mai apoi, in 2009, de a parasi cariera profesionala, dorindu-mi sa fac ceea – de ce sunt cel mai mult atrasa – dezvoltare personala prin metafizica si simtind ca asta e domeniul in care ma simt implinita.  

Fiind de mica pasionata de matematica, am fost si sunt in continuare o fire sceptica, iar in domeniul in care activez, scepticismul reprezinta un avantaj 🙂 Dar asta nu m-a oprit sa explorez domenii prohibite si indoielnice 🙂 Cred ca acest fapt, pur si simplu, imi scoate in evidenta personalitatea extravaganta pe care o am.

Cursuri efectuate in domeniul Metafizica si Spiritualitate (ordine cronologica):
Cu Maestrul Teodor Vasile – parapsiholog, specialist in magie populara romaneasca si internationala, specialist in Feng Shui
– Curs de Feng Shui Vas-Tu/ Vas-te (Feng Shui Indian, cu adaptabilitate in Romania): gradul 1, gradul 2, gradul de Maestru
– Curs de Reiki: gradul 1, gradul 2, gradul 3
– Curs de Cristaloterapie grad 1
– Curs de Radiestezie: gradul 1, gradul 2, gradul 3

Cu Maestra Natalia Pravdina din Rusia, specialist in Feng Shui si gandire pozitiva (eleva Marelui Maestru Yap Cheng Hai si a Marei Maestre Lillian Too):
– ritualul vaza bogatiei, cum se fac previziunile Feng Shui, cele 12 animale chinezesti si relatia dintre ele
– curs despre energia apei ca influienta financiara
– ritualuri de bunastare, de protectie, de curatare a casei
– tehnici tibetane pentru trup, suflet, minte

Cu Marele Maestru Raymond Lo din Hong Kong – unul dintre cei mai buni specialisti in Analiza Destinului “Cei 4 stalpi ai destinului” din lume, un Mare Maestru Mondial in Feng Shui :
– curs de Feng Shui, gradul 1 si gradul 2
– curs de “Cei 4 stalpi ai destinului”, gradul 1 si gradul 2
– curs de arta divinatiei cu I-Ching
– examen de absolvire cu diploma si recunoastere oficiala ca student promovat – 2011

Cu Mihai Popescu (un profesionist extrem de talentat) – Dezvoltare Personala prin Tarot (grad 1 si 2)

Nu pot sa nu mentionez, ca ultimii doi specialisti la care studiez acum, nu si-au dorit titluri de “Master”, insa prin cunostintele si rezultatele lor, sunt dincolo de ceea ce poate oferi un titlu. In cazul acestora, experienta si popularitatea precede orice diploma si recunoastere din partea “elitei din domeniu”.
Cu Joey Yap – cursuri online de Feng Shui, Bazi si I Ching
Cu Vladimir Zakharov – cursuri online in Metafizica Chineza

 

One Comment

  1. Pingback: De ce sa studiezi Bazi cu mine? Magia Universului

Comments are closed