Numerele in Metafizica Chineza

La Numbers cursul Marelui Maestru Lo, am aflat pentru prima data de influienta numerelor in viata noastra de zi cu zi. Nu exista mare teorie in numerologia Feng-Shui si totusi nu inceteaza sa ma minuneze corectitudinea acestor informatii.

Numerele ”bune” in Feng-Shui se modifica in fiecare perioada. La fel si numerele ”rele”.

Daca facem abstractie de teoria Feng -Shui din spatele acestor numere (fiecare numar reprezinta o trigrama, adica un cod binar foarte vechi ce contine informatii), totul se reduce la urmatoarele explicatii – numerele ”bune” sunt cele care corespund perioadei in curs si viitorului apropiat. Intre anii 2004-2023 ne aflam in “Perioada lui 8″. Astfel numerele “bune” acum sunt 8 (numarul perioadei), 9 si 1 (numerele urmatoarelor doua perioade ce urmeaza).

Numerele ”rele” sunt cele ”demodate”, dintre care cele mai rele sunt  – 5, 2 si 7.

Marele Maestru Raymond Lo ne-a avertizat sa nu utilizam aceste numere in numerele noastre de telefon, dar mai ales sa evitam sa locuim in astfel de case sau apartamente – unde numarul adresei se termina cu 5 sau 2.

Initial am fost foarte sceptica acestor informatii. Dar… cu timpul, nu pot sa nu admit, ca exista tot mai multe ”coincidente” unde lucrurile negative se intampla in jurul acestor numere.  Astfel ca astazi, citind pe pagina de Facebook a Maestrului iarasi despre aceste numere, am zis sa impartasesc si eu cu voi experienta acumulata. :)

Primul soc pe care l-am avut, a fost sa constat cu stupoare, ca in foarte multe filme, majoritatea accidentelor sau evenimentelor negative se intampla in camere sau apartamente cu numere ca 25, 52, 15, altele de genul asta, mai ales cu 5 in coada – Filme filmate pe tot mapamondul, unde scenaristul sau creatorul de decor, nu are habar de metafizica chineza. Urmariti si voi :)

O alta chestie interesanta e piata imobiliarelor! Majoritatea imobilelor care se vand sau inchiriaza sunt cele cu 5 sau 2 in coada – pentru ca cei care au aceste imobile sunt nevoiti sa vanda, sau sa se mute. Din contra, imobile cu 8, 1 si 9 – sunt foarte putine si se dau imediat ce apar. Ma refer la numerele caselor sau apartamentelor de vanzare/ inchiriere.

In imobilele cu combinatii de numere 1 si 4, 1 si 6 – de cele mai multe ori am observat ca locuiesc persoane care fac muzica, arta sau au locuit studenti.

Bineinteles ca am evitat la hotel sa ma opresc in camere cu astfel de numere :) O singura data s-a intamplat sa stau intr-o camera cu numarul 5 si a fost totul ok. Eu nu ma las influientata de numere, credinta in Dumnezeu fiind mai mare decat numerologia, insa ma amuza conincidentele in jurul numerelor ”bune” si a celor ”rele”. Si daca pot, evit sa am de a face cu numerele 5 si 2. Inseamna asta ca numerele 8, 9 sau 1 – sunt mereu bune si protectoare? Ba bine ca nu! :)

Cum e cu povestea numarului 4 – care in limba mandarin suna la fel ca si cuvantul ”moarte”. Numarul 4 in aceasta perioada e de bun augur, mai ales in combinatie cu 1. Limba mandarin – e doar o limba si nu are nimic de a face cu puterea lui 4, care se ascunde in trigrama din spatele acestui numar. Informatiile din trigrama lui 4 – nu au nici o legatura cu limba mandarin, ci are legatura cu codul binar yin-yang.

Va urez o saptamana frumoasa si urmariti povesti sau coincidente legate de numere – atat prin filme, cat si in viata de zi cu zi.

 

 

Alte postari interesante:

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Uitandu-ma pe netul din Romania iata ca am aflat pe saitul dvs..
    Nu pot sa nu remarc ca sunt placut surprins de calitatea
    informatiilor de pe acest sait si va doresc cat mai mult
    succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>