Penalizarea de Foc

electri

Desi studiez Bazi de atatia ani, aceasta stiinta nu inceteaza sa ma uimeasca prin exactitatea ei si ma surprinde de fiecare data :)

De exemplu, cand am studiat pentru prima oara Bazi, am invatat despre Penalizarea de Foc. Aceasta este o denumire tehnica pentru o combinatie de 3 zodii – Maimuta+Sarpe+Tigru. Cand acestea se regasesc in combinatie in harta zodiacala, sau se combina pe parcurs – cu anul, luna sau ziua respectiva, se intampla diverse evenimente.

In harta mea se regaseste deja doua dintre animalele mentionate si anume maimuta + sarpe, astfel ca, atunci cand vine Tigrul, se intampla tot felul de chestii. Prin propria-mi experienta si observatie, am descoperit ca Tigrul nu aduce intotdeauna penalizari urate de foc. Ce-i drept cea mai extravaganta intamplare, a fost imbinata cu propriile mele energii de agitatie.

In vara lui 2011, am fost invitata sa filmez pentru un film legat de anul 2012 si sa-mi expun parerea vizavi de energiile anului si de potentiala Apocalipsa. Pentru ca eu am propus un local anume si echipa de filmari avea program strict, am uitat sa aleg data in care avea sa aiba loc filmarea respectiva. Bineinteles ca am descoperit mai tarziu greseala mea si anume, ca evenimentul urma sa aiba loc intr-o zi de Tigru. 

M-am indispus putin, dar am zis ca nu voi lua in seama chestiile astea si ca de, daca toata lumea ar face ca mine, nimeni nu ar mai munci o zi. Asa ca, a sosit ziua respectiva, era luna august (luna de Maimuta) si cum am mai spus o zi de Tigru. Am invitat la mine niste doamne sa ma coafeze si sa ma machieze. Parea sa fie o zi frumoasa si linistita. Machioza a inceput sa-si faca treaba, coafeza intarziase. In scurt timp insa a venit si ea. Vorbe multe, povesti, cescute de cafea, iar intre picaturi – emotii multe si scenarii dupa scenarii prin cap, despre ce urmeaza sa vorbesc.

Si cand ne era lumea mai draga, BAM! Fulgere, sfichiueli si trosnete. Ce se intamplase???Coafeza imi spalase parul si il usca cu feonul. Numai ce se apucase sa-l usuce, ca prelungitorul si mai exact FIRUL prelungitorului a explodat pe mijloc. Norocul nostru era ca sotul meu era acasa si a venit in fuga, apoi imediat a inchis lumina de la panoul electric. Cand ne-am uitat mai bine, am ramas toti perplecsi. Firul prelungitorului era foarte gros, nu era indoit, nu era trecut pe dupa vreun colt, nu fusese tras si noi il utilizasem deja de vreo doi ani. Dar in mod dubios, explodase undeva pe la mijloc.

Va dati seama ca eram cu parul ud? Iar intalnirea pentru filmari trebuia sa fie intr-o ora? Problema nu s-a terminat insa aici. Cand am incercat sa dam drumul la lumina, ca sa continuam treaba, se facea scurt circuit si sareau sigurantele. Ca sa nu mai zic, panoul scotea niste scantei pe cinste. Asa ca am zis sa chemam electricianul. Electricianul s-a uitat, a ascultat povestea, a dat din cap si a zis ca trebuie sa se consulte. Apoi, ca sa fie sigur, s-a dus si a inchis de tot electricitatea, din panoul cu cheita, de pe hol.

Am incercat sa vanturam parul la soare, sa stau cu capul in jos. Nimic. Deja eram stoarsa de puteri, nu stiam daca o sa fiu in stare sa mai spun nimic in filmul cela. Coafeza emotionata si ea, mi-a incleiat spre sfarsit o coafura plina de fixativ in varful capului si asta fusese.

Intr-un final, intarziata cu jumatate de ora, cu o chestie extrem de dubioasa in varful capului, plina de emotii si semi-traumatizata, am ajuns in masina cu producatorii, pentru a merge la locatia de filmare. Imi era rusine ca am intarziat, mi-am cerut scuze si am baiguit ceva despre penalizarea de foc. Va dati seama cum m-au privit, nu? :)))))

De ce mi-am amintit de povestea asta, pentru ca penalizarea de foc, nu aduce intotdeauna numai probleme sau situatii urate, ci se poate manifesta sub forme foarte interesante. De exemplu, ieri a fost o zi de Tigru. De doua luni deja, avusesem planificata de catre scoala de germana, unde studiez acum, o expeditie la statia de pompieri. A fost extraordinar. Am fost inchisi intr-o camera cu fum, a trebuit sa coboram la pamant ca sa verificam ca la podea aerul e mai curat, apoi sa pipaim o serie de usi, unele fierbinti si altele reci, din care una din usile reci avea sa ne scoata pe un hol, din care se putea iesi pe scara de incendiu. Nu va pot spune cat de interesant a fost exercitiul asta pentru mine. O sa spuneti, ca puteam sa mergem in oricare alta zi? Eu stiu insa sigur, nu exista coincidente :)

Alte postari interesante:

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>